Дамите в днешно време са наясно колко много грижа трябва да полагат за косите си. Освен това почти всяка от тях има поне една страшна история за злощастните резултати от увреждащи косата уреди или лоши продукти. Затова когато трябва да си купят преса за изправянена косата, те с основание имат точно определени изисквания.

Ако не сте запознати с различните неща, които трябва да прецените, когато си избирате преса, не се притеснявайте – ние затова сме тук. С няколко думи искаме да ви подскажем кои са компонентите, на които трябва да обърнете по-голямо внимание при закупуването на преса за коса.

Един от основните фактори, когато става дума за която и да е нова покупка, е цената. При пресите за коса също има големи вариации, но това не трябва да Ви плаши. Първото нещо, което трябва да имате в предвид е, че пресата е инвестиция, която ще има влияние върху външния Ви вид дълго време. Затова е добре да изберете възможно най-щадящия косата Ви модел, дори ако Ви се вижда малко по-скъп. По-добре да дадете малко повече пари веднъж, отколкото  да пръскате малко състояние по възстановяващи косата продукти и процедури.

След цената  това, което заслужава внимание, е материалът, от който са изработени плочите. Най-добрият вариант са керамичните плочи, тъй като те предпазват косата Ви от накъсване и от прекомерно термично въздействие. Виждали сме грозните ефекти от изгаряне на косата и не желаем това да се случи на Вас.

Не на последно място е добре да проверите степените на нагряване, наличието и вида на гребенчета, както и различните компоненти, които по-добрите класове преси имат. Това, което ние можем да Ви препоръчаме са пресите с пара, които са най-щадящите косата уреди на пазара в момента.

Не забравяйте, че правилният избор на преса ще Ви се отплати стократно във времето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *